Välkommen till Talliklinikka

Vi är en ambulerande hästpraktik grundad 2002 och betjänar Er i huvudstadsregionen och Västra Nyland med 20 års erfarenhet och yrkeskunnighet.

I Esbo har vi en smådjursklinik och hos oss får du även andra veterinärtjänster.
Tidsbeställning per telefon må-fre 8.00-10.00 (Obs! Under telefontiden kopplas alla samtal till Talliklinikkas tidsbeställning, veterinärerna svarar då inte på sina egna telefonnummer).

Minna Viitanen – 050 5664862
Piia Sulku – 044 2055404

palvelut_ex2
palvelut_ex5
palvelut_ex3

Tjänster och kostnader

Vi har många olika tjänster, bland annat:

– Grundhälsovård t.ex. Vaccineringar, hälsogranskningar
– Hästars tandvård
– Hältutredningar
– Insemineringar, stopraktik
– Laboratorietjänster t.ex. blod och avföringsprov
– Smådjursklinik i Morby
– NYTT: Portabla röntgenutrustning

 

Personal

minna_viitanen
Minna Viitanen Veterinärmedicine doktor

Minna tog veterinärexamen 1991 och blev färdig specialiserad veterinär 1997. Hon doktorerade inom ämnet hästars strålbenshälta. Minna har jobbat på veterinärmedicinska fakulteten i Helsingfors, Orimattila hästklinik, på stuteri och på Royal Veterinary College i London. Som privatveterinär började hon 2002. Minna har deltagit i otaliga vidareutbildningstillfällen både i hemlandet och utomlands. Hon är alltid öppen för att lära sig något nytt. Hästars tand- och hälsovård intresserar henne speciellt i patientarbetet. Fritiden ägnar hon åt familjen som består av make, fyra barn, en häst och fyra energiska hundar. Minna är en skicklig dressyrryttare och tävlar också framgångsrikt med sina hundar i agility.Som kvällshobby läser (främst engelska detektivromaner) och handarbetar hon.

piia
Piia Sulku

laura_salmi
Laura Salmi

Laura har lång och gedigen erfarenhet av både hästar och hundar. Hon deltog mycket framgångsrikt på otaliga hundutställningar med sin numera pensionerade pinser Nita. Hemma finns förutom Nita även dvärgsnautsern Lilli. Laura har studerat biologi på Helsingfors Universitet och avlagt smådjursskötar examen vid på Amiedu. Hon ansvarar för praktiskt taget allt kontorsarbete samt tidsbeställningarna på Talliklinikka. Dessutom assisterar hon Minna i vårdingrepp på smådjurskliniken och under hembesöken.

 

Här befinner vi oss

Adress:
Pitäjänristi 7
02770 ESPOO


Visa större karta