Henkilökunta

minna_viitanen
Minna Viitanen ELT

Valmistunut eläinlääkäriksi 1991. Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri 1997. Väitteli tohtoriksi 2003 aiheena hevosten sädeluuontuma. Ollut töissä eläinlääketieteellisessä korkeakoulussa, Orimattilan hevosklinikalla, hevossiittolassa, Royal Veterinary Collegessa Lontoossa. Yksityiseläinlääkärinä vuodesta 2002. Osallistunut lukuisiin jatkokoulutustapahtumiin sekä Suomessa että ulkomailla. Aina kun voi oppia jotain lisää. Potilastyössä kiinnostunut erityisesti hevosten hammashoidosta ja teveydenhuollosta.
Vapaa-aika kuluu neljän lapsen, yhden hevosen ja kolmen koiran kanssa. Hevosen kanssa kouluratsastus ykköslajina, koirien kanssa agility. Käsityöt ja lukeminen (lähinnä englantilaiset dekkarit) ilta/yö harrastuksena.

piia
Piia Sulku

Piia on valmistunut eläinlääkäriksi Tanskassa 2012 ja ollut Talliklinikalla töissä vuodesta 2013. Piia tekee kaikkea hevospraktiikkaa perusterveydenhuollosta akuuttitapauksiin ja on viimeistelemässä hevossairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa. Erityinen kiinnostuksen kohde ovat hengitystiesairaudet, ja tästä aihepiiristä Piia työstääkin parhaillaan artikkelijulkaisua.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluvat ratsastus ja lenkkeily. Loma-matkoilla Piia suuntaa ulkomaille ratsastusvaelluksille

lauraronkkakuva
Laura Jernvall

Laura on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta keväällä 2015. Laura on kiinnostunut laajasti hevoseläinlääketieteestä ja pyrkii jatkuvasti syventämään osaamistaan eri osa-alueilla, tavoitteena suorittaa hevossairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinto tulevaisuudessa. Laura hoitaa kuitenkin mielellään myös pieneläimiä.

Vapaa-aikansa Laura viettää puoliveritammansa- ja varsansa sekä dobermanninsa kanssa harrastaen, jättäen kuitenkin silloin tällöin aikaa myös miehelleen, käsitöille ja muulle urheilulle. Ennen Talliklinikalle tuloa Laura on kerryttänyt työkokemusta työskentelemällä niin hevosten, pieneläinten kuin nautojenkin parissa, sekä kunnaneläinlääkärinä että yksityisellä puolella. Laura on myös opiskellut aiemmin ratsastuksenohjaajaksi, mikä tukee hyvin työtä hevoseläinlääkärinä.

mona
Mona Wendelin

Mona valmistui eläinlääkäriksi 2010. Hän on tehnyt lapsesta saakka töitä urheiluhevosten parissa sekä Suomessa ja ulkomailla. Eläinlääkärinä työkokemustakin on ehtinyt jo karttua mm. yliopsitolla, Hyvinkään Hevossairaalassa ja itsenäisenä ammatinharjoittajana. Monan mielenkiinnon kohteena on mm diagnostinen kuvantaminen, urheiluhevosten ongelmat ja ontumat. Ja hoitaa Mona mielellään myös pienempiä eläimiä. Lapsi, oma hevonen ja vilkas koiranpentu pitävät huolen, ettei vapaa-ajan ongelmia ole.

laura_salmi
Laura Salmi

Lauralla on pitkä kokemus sekä hevos- että koiraharrastuksen parissa.Kotona on pinseri Nasta ja jackrusselinterrieri Elli. Laura on opiskellut biologiaa Helsingin yliopistossa ja opiskellut pieneläinhoitajaksi amiedussa. Talliklinikassa Laura vastaa käytännössä kaikista paperitöistä, ajanvarauksesta ja avustaa hoitotoimenpiteissä.

katih
Kati Halonen

Kati Halonen on työskennellyt Talliklinikalla lokakuusta 2015 asti. Hänellä on monipuolinen koulutus ja osaaminen eläinlääkärin avustajan töihin.
Kati on alunalkaen valmistunut maatalousoppilaitoksesta lomittajaksi. Hän on myös käynyt Kiuruvedellä hevosenhoitajakoulun ja opiskellut lähihoitajaksi. Lähihoitajan töitä Kati on tehnyt sekä lasten että vanhusten parissa. Lisäksi Kati on pitänyt myös täysihoitotallia.
Vapaa-aika kuluu miehen ja kolmen lapsen parissa. Kotoa löytyy myös kolme koiraa eli belgianpaimenkoirat Samba ja Fasu ja sheltti Wilma. Kati harrastaa, kouluttaa ja kilpailee agilityssä. Hevonenkin perheessä on. Alexia on lähinnä lapsen ratsu, mutta Kati tekee sen kanssa maasta käsin töitä.